lördag 20 oktober 2012

Jag i ett nötskal!


Johan tog Jesper till fotbollsavslutningen i regnet (som vanligt när det är fotboll) och vi har haft lite småflugor i köket som jag verkligen vill bli av med. Sen hade vi tänkt att olja in bänkskivan ikväll så jag tog bort alla saker på köksbänken och började skura. Snart kom jag på att Jag behövde göra lunch och började göra fläskpannkaka. Då fick jag syn på pumporna jag har liggandes och fick för mig att jag måste göra pumpakaka så de inte förstörs. Började riva pumpa på rivjärn, skrapade upp halva tummen, blev arg och plockade fram matberedaren för att riva på den istället. Först får jag inte igång fanskapet men jag löser det efter nån kvart eller så. Rivningen går som en dans. Skjuts in i ugnen och det börjar bli dags att börja med middagen. Nikkaluoktasoppa ska det bli idag.
Fram med rivmaskinen igen för att strimla vitkål. När jag plötsligt stannar jag upp och tittar på kaoset. Varför kan jag inte bara skura bänkskivan och sen är det klart? Nu blir uppgiften istället ett heldagsprojekt! Blir så trött på mig själv...Jag tar en kopp kaffe i soffan för att samla krafter till att röja...å hänga tvätten...å tömma diskmaskin...

1 kommentar:

  1. Hahaha, släktdrag. Jag är precis som du. Gör jag något i köket ser det ut som ett bombnedslag efter.. Du är för Goo..

    SvaraRadera