torsdag 5 december 2013

God latmaskmat!

Har ingen som helst inspiration vad gäller mat just nu. Då blir man lycklig när man hittar ett snabbt och enkelt recept som smakar supergott! Om man gillar saffran vill säga. Å det gör jag!


Ugnsbakad lax med saffransås

4 laxbitar

Tagliatelle

Saffranssås
2 msk vitvinsvinäger
2 msk vatten
0,5 gram saffran
2,5 dl grädde
1 msk fiskfond

Koka pasta efter anvisning och in med laxen i ugnen i ca 10 minuter. Salta och peppra laxen.
Blanda vinäger och saffran och vatten och fond i en kastrull. Sjud tills det reducerat till hälften. Häll i grädde och låt småputtra.
Blanda såsen med pastan och servera med kokt broccoli/bönor och citronklyftor.

Klart på en halvtimme!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar