söndag 4 mars 2012

Gi-knäcke


Published with Blogger-droid v2.0.4

Fick för några dagar sen ett recept på Gi-knäcke av min vän Helena. Idag gjorde jag slag i saken och prövade. Å hjälp vad gott det var. Glömde dock köpa sesamfrön så det blev lite havrekli i istället men det funkade det också. Ni måste verkligen pröva!


Gi knäcke

2 dl majsmjöl
½ dl sesamfrö vitt
½ dl linfrö krossat
¾ dl solrosfrö
¼ dl pumpafrö
Blanda alla torra ingredienser. Häll över 2 dl kokande vatten och ½ dl olja-rör ihop
Kavla ut degen mellan två bakplåtspapper så tunt det går. Två plåtar till en degsats.
Strö över flingsalt.
Grädda i 150 grader i en timme!
Bryt till bitar.

1 kommentar:

  1. Jag brukar göra det brödet! Supergott! Synd bara att jag äter upp det för fort...

    SvaraRadera